Kerakli masalliqlar:
• Pitsa uchun xamir
• Mosarella pishlogʻi – 100 gr
• Yalpiz barglari – 6-8 dona
• Pomidor qaylasi – 3-4 oshqoshiq
• Pomidor – 1 dona
Tayyorlanishi:
1. Pomidor yupqa halqa, pishloq oʻrta kattalikda maydalab olinadi.
2. Xamir 3 mm qalinlikda yoyiladi.
3. Likopcha yordamida xamirdan dumaloq boʻlak kesiladi.
4. Xamir ustiga pomidor qaylasi surtiladi.
5. Qayla ustidan pishloq boʻlaklari terib chiqiladi.
6. Shundan keyin pomidor boʻlaklari va yalpiz barglari joylashtiriladi.
7. Pitsa pergament qogʻoz toʻshalgan patnis ustiga joylanadi va qizdirilgan gaz pechining eng pastki qatorida 5-6 daqiqa pishiriladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!