Oreo shariklarini tayyorlash
1. Oreo kukilarini maydalagich yordamida maydalang.
2. Eritilgan sariyog‘ va sutda. Aralash yaxshi namlangan bo‘lishi kerak va barmoqlaringiz bilan shakl bersangiz osongina bir-biriga yopishadi. Agar kerak bo‘lsa, kerakli konsistensiyaga erishguncha asta-sekin ko‘proq sut qo‘shing.
3. Oreo aralashmasidan 1 osh qoshiq o‘lchamdagi bo‘laklarni to‘kib tashlang va to‘plarga aylantiring. Agar siz tasodifan ortiqcha sut qo‘shib qo‘ysangiz oddiygina osh qoshiq o‘lchamdagi bo‘laklarni pergament bilan qoplangan pishirish varag‘iga solib, silliq truffle hosil bo‘lguncha muzlatib qo‘yishingiz mumkin!
4. Shokoladni tayyorlash paytida Oreo to‘plarini sovutib oling. Oreo to‘plari juda yaxshi sovutilganligiga ishonch hosil qiling. Bu ularni shokolad bilan qoplashni juda oson qiladi.
5. Oreo to‘plarini botirish uchun shokoladni eritib, ozgina sovutib oling. Eritilgan shokoladni Oreo to‘plarini botirishdan oldin issiq bo‘lmasligi uchun bir necha daqiqaga qoldiring.
Truffellarni shokoladga botirgandan so‘ng (ular hali ho‘l bo‘lganda), siz shokolad bilan qoplangan truffellarni ustiga maydalangan Oreo yoki maydalangan kokos yordamida bezashingiz mumkin.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!