Kerakli masalliqlar:
– Tuxum – 230 gr
– Shakar – 230 gr
– Qora shokolad – 180 gr
– Sariyogʻ – 280 gr
– Yeryongʻoq pastasi – 50 gr
– Un – 85 gr
– Kakao kukuni – 25 gr
– Qovurilgan funduk yongʻogʻi – 150 gr
Tayyorlanishi:
1. Tuxum va shakar mikser yordamida koʻpirtirib olinadi.
2. Eritilgan shokolad yumshoq sariyogʻ bilan qorishtiriladi.
3. Aralashma ichiga yeryongʻoq pastasi solinadi.
4. Tuxumli va shokoladli massa oʻzaro birlashtiriladi.
5. Aralashma ichiga un va funduk qoʻshiladi.
6. Xamir folga qogʻozi oʻralgan qolip ichiga joylanadi.
7. Shirinlik 170 daraja haroratda 25-30 daqiqa pishiriladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!