Kerakli masalliqlar:
- Piyoz – 1 dona
- Pomidor – 2 dona
- Sukini – 1 dona
- Baqlajon – 1 dona
- Bulgʻor qalampiri – 1 dona
- Sarimsoq – 3 boʻlak
- Oʻsimlik yogʻi
- Sharbat ichidagi pomidor
- Toshchoʻp
Tayyorlanishi:
1. Piyoz aylana shaklda kesiladi. Sukini ham aylana koʻrinishda toʻgʻraladi.
2. Endi navbat baqlajonga!
3. Pomidorlar aylana shaklida kesib chiqiladi.
4. Bulgʻor qalampiri mayda toʻrtburchak shaklda toʻgʻraladi.
5. Toblama qolipiga oʻsimlik yogʻidan tomiziladi.
6. Pomidor sharbati qolip ichiga solinadi.
7. Sabzavotlar ketma-ketlikda idish ichiga terib chiqiladi.
8. Masalliqlar ustidan bulgʻor qalampiri boʻlaklari sepiladi va ozroq yogʻ quyiladi.
9. Taom ustiga toshchoʻp yoki istalgan turdagi koʻkat bilan bezak beriladi.
10. Taom 180 daraja haroratda 30 daqiqa pishiriladi.
Manba
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!