Kerakli masalliqlar:
- Sut – 375 gr
- Tuxum – 1 dona
- Un – 320 gr
- Soda – 1 choyqoshiq
- Qavartma – 1 choyqoshiq
- Shakar – 85 gr
- Sariyogʻ – 20 gr
- Reza mevalar – 100 gr
Tayyorlanishi:
1. Sariyogʻ mikrotoʻlqinli pechda eritib olinadi.
2. Sut va tuxum oʻzaro qorishtiriladi.
3. Aralashma ichiga un, shakar, soda va qavartma solinadi.
4. Tova yengil yogʻlab olinadi.
5. 1 oshqoshiq xamir tova ichiga solingach, ustiga bir nechta reza meva joylanadi.
6. Pankeykning ikkinchi tomoni ham qizartiriladi.
7. Tayyor pankeyklar taʼbga koʻra qandupa yordamida bezatiladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!