Kerakli masalliqlar:
• Oʻsimlik yogʻi – 45 gr
• Sut – 112 gr
• Shakar – 75 gr
• Qavartma – 3 gr
• Kakao – 35 gr
• Un – 75 gr
• Nachinka (taʼbga koʻra)
Tayyorlanishi:
1. Oʻsimlik yogʻi va sut oʻzaro aralashtiriladi.
2. Masalliqlar ustidan qavartma solinadi.
3. Idish ichiga kakao, un va shakar qoʻshiladi.
4. Endi esa navbat nachinkaga! Keks ichiga nachinka solish shart emas, ammo istasangiz bir hovuch shokolad boʻlaklari va ozroq yongʻoq qoʻshib yuborishingiz mumkin.
5. Masalliqlar sanchqi yordamida qorishtiriladi.
6. Mikrotoʻlqinli pech eng yuqori haroratga sozlanadi. Idish pech ichiga joylashtiriladi va 1 daqiqa davomida qizdiriladi.
7. Pishgan keks taʼbga koʻra bezatiladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!