Apelsin. Tola va vitaminlarga boy. Efir moylari va flavonoidlar tufayli ortiqcha yog‘larning parchalanishi uchun qulay sharoitlar yaratiladi.
Bodom. Tarkibidagi yog‘lar hazm qilinmaydi, ammo tanadan chiqariladi. Uni isteʼmol qilish organizm uchun foydalidir.
Olma va nok. Ichaklarni tozalashda bu mevalar juda yaxshi taʼsir ko‘rsatadi. Ular tarkibida tolalar bisyor va kaloriya miqdori past.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!