Non tuzli, yaxshi oshirilgan bo‘lishi, tandirda yaxshi pishirilishi, bir kechadan keyin yeyilishi kerak.Kepaksiz non boshqa nonlarga qaraganda foydali bo‘lib, yaxshi oziq hisoblanadi. Lekin u sekin singadi.
Yangi bug‘doydan qilingan non tez semirtiradi.
Elanmagan undan qilingan non ichni yumshatadi.
Toza, oq undan qilingan non esa ichni qotiradi.
Oshirilgan non ichni yumshatadi, patir non esa ichni qotiradi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!