Kerakli masalliqlar:
- Sariyogʻ – 100 gr
- Qora shokolad – 100 gr
- Shakar – 200 gr
- Un – 100 gr
- Tuxum – 2 dona
- Kakao – 30 gr
- Vanil ekstrakti – 1 choyqoshiq
- Zanjabil va muskat yongʻogʻi – 1 choyqoshiq
Tayyorlanishi:
1. Qora shokolad va sariyogʻ birgalikda eritib olinadi.
2. Un, shakar, kakao, tuxum, vanil ekstrakti, zanjabil va muskat yongʻogʻi oʻzaro qorishtiriladi.
3. Shokoladli qorishma asta-sekinlik bilan asosiy massa ichiga quyiladi.
4. Masalliqlar oʻzaro qorishtiriladi va oʻrta suyuqlikdagi xamir qoriladi.
5. Qolip ichiga pergament qogʻoz toʻshaladi.
6. Xamir qolip ichiga joylanadi.
7. Shirinlik 160 daraja haroratda 30 daqiqa pishiriladi.
8. Brauni soviganidan keyin toʻrtburchak shaklda kesiladi va dasturxonga uzatiladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!