Bunday mahsulotning asosiy xavfi shundaki, non issiq bo‘lganda oshqozonda bo‘laklarga aylanadi va me’da shirasi ularni hazm qilishga juda qiynaladi.
Bu paytda ovqat hazm qilish tizimida kislotalilik kuchayib, qorin og‘rig‘iga sabab bo‘ladi.
Shuni ham unutmaslik kerakki, tandirdan yangi uzilgan non pishmagan hisoblanadi — undagi barcha jarayonlar xona haroratiga qadar sovitilgandan keyingina yakunlanadi.
Shuning uchun issiq, yangi pishirilgan nonni emas, kechagi nonni tanlaganingiz yaxshiroq va foydaliroq bo‘ladi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!