Beshta na’matak kesib oling, yaxshilab maydalang va bir stakan qaynoq suv quying, so‘ngra 5 daqiqa qaynating va gazni o‘chiring. Keyin 4 soat tindirib qo‘ying. Suzg‘ichdan o‘tkazing va ovqatdan 30 daqiqa oldin kuniga to‘rt mahal iching.
Na’matak qon shakarini samarali ravishda kamaytiradi va insulin ishlab chiqarishni rag‘batlantiradi.
Davolanish samarali bo‘lishi uchun bir oy davomida damlamani muntazam ravishda ichish kerak.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!