Kerakli masalliqlar:
- Tovuq filesi – 1 boʻlak
- Pekin karami – 60 gr
- Sabzi – 1 dona
- Bodring – 1 dona
- Zira – 1 choyqoshiq
- Sirka – 1 choyqoshiq
- Shakar – 1 oshqoshiq
- Bulochka – 2 dona
- Pishloq – 4 boʻlak
- Shakarsiz yogurt – 4 oshqoshiq
Tayyorlanishi:
1. Karam maydalab olinadi.
2. Bodring yupqa aylana shaklida kesiladi.
3. Sabzi qirgʻichdan oʻtkaziladi.
4. Sabzavotlar sirka, zira hamda shakar bilan qorishtirilib, muzlatgichga solib qoʻyiladi.
5. Bulochkalar oʻrtasidan kesiladi va har ikki tomoni gril (quruq tova) da qizartirib olinadi.
6. Tovuq filesi plyonka ichiga solinadi va joʻva bilan yumshatib olinadi.
7. Goʻshtning tuzi va murchi rostlanadi.
8. Goʻshtning har ikki tomoni 3 daqiqadan qizartiriladi.
9. Bulochkalar ichiga yogurt surtiladi va ustidan suvi siqib tashlangan sabzavotlar joylanadi.
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!